Homepagina

Relatietherapie

Haptotherapie

Zwangerschaps Begeleiding

Massage

Zwangertherapie
Contact en adres
Profiel
Kosten en vergoedingen

Profiel
Foto Trees

Trees Huisman (1958)
Al vanaf 1993 ben ik werkzaam, als haptotherapeute in mijn eigen praktijk.
In 1980 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald te Deventer.
Van 1980 tot 1987 ben ik werkzaam geweest in het Jozefziekenhuis te Doetinchem.
Gedurende mijn werkzaamheden ben ik steeds bezig geweest om cursussen en opleidingen te volgen: in eerste instantie als fysiotherapeute, maar ook al snel binnen de haptonomie.
Al vanaf 1983 ben ik met de haptonomie in aanraking gekomen en heb de basisopleiding haptonomie in 1985 afgesloten. Van 1987 tot 1993 ben ik werkzaam geweest als haptonome en fysiotherapeute in de maatschap voor fysiotherapie te Steenwijk. In die periode heb ik mij gespecialiseerd als kinderfysiotherapeute.
In 1993 heb ik de opleiding haptotherapie ( I.T.H. in Berg en Dal) afgesloten en ben sindsdien als erkend haptotherapeute werkzaam.
Binnen de haptotherapie heb ik mij verdiept in het werken met kinderen. ( cursus te Doorn).
Vanaf 1999 heb ik tevens gewerkt op het MKD in Steenwijk. In 2007 heb ik de Sherborne - cursus gevolgd, die m.n. gericht is op hechting en veiligheid.
In 2005 heb ik de 2-jarige opleiding haptonomische zwangerschapsbegeleiding in Doorn gevolgd en ben sindsdien ook werkzaam met de zwangere en haar partner.
Vanaf 2008 heb ik de keuze gemaakt om alleen nog werkzaam te zijn als haptotherapeute. Sindsdien ben ik naast Steenwijk en Ruinerwold, ook in Zwolle werkzaam.
Ik ben geboren als 9e in een gezin van 12 kinderen. Ik ben gehuwd, heb 1 dochter en woon in Ruinerwold.
Ik voel mij bevoorrecht, dat ik als haptotherapeute, op deze manier mensen mag behandelen en begeleiden.